سه شنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۸، ۰۹:۵۶ ق.ظ
با خواص چغندر (#لبو) از نگاهی متفاوت آشنا شوید؛
:low_brightness: طبیعت چغندر گرم و تر است.
:low_brightness: فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته های قلبی در بیماران قلبی است.
:low_brightness: شیرۀ چغندر یکی از بهترین شیره های سبزی است که به ساختن گلبولهای قرمز خون کمک می کند، خون را تصفیه کرده و جریان خون را بهبود می بخشد. از این رو مصرف چغندر به خانمها بسیار توصیه می شود. چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسیدفولیک از بروز #کم_خونی جلوگیری میکند.
:low_brightness: چغندر قرمز یا لبو به دلیل داشتن فیبر فراوان که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، بهتر است در سبد غذایی بیماران قلبی و زنان باردار قرار بگیرد.
:low_brightness: لبو دارای مقادیر فراوان آهن در کنار ویتامین ” C ” و اسید فولیک است که از بروز کم خونی در افراد بویژه دختران جوان ممانعت می کند.
:low_brightness: املاحی که در شیرۀ چغندر وجود دارد، یک پاک کنندۀ بسیار عالی برای کبد، کلیه و کیسۀ صفراست.
:low_brightness: چغندر ملین، نرم کنندۀ و ادرارآور بوده و در رفع یبوست نقش عمده ای را ایفا می کند. همچنین اهمیت به سزایی در دستگاه گوارش دارد.
:low_brightness: درمان کننده التهاب مجاری ادرار است.
:low_brightness: چغندر برای درمان التهاب مثانه، بواسیر و بیماریهای پوستی بسیار مفید است. اشتها را نیز زیاد می کند.
:low_brightness: چغندر مانند هویج دارای کاروتن است که در معده تبدیل به ویتامین ” A ” می شود.
با #پودر_لبو سریع و آسان از خواص آن بهرمند شوید.
۱
۰
۹۸/۰۸/۲۸
نجمه نساری