چای ایرانی
سه شنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۸، ۱۰:۰۹ ق.ظ
چرا چای ایرانی؟
heart_eyes:
رنگ طبیعی چای! بدون رنگ شیمیایی. عطر و طعم واقعی.
بمنظور بهترین رنگ دهی ...نیاز به 10 تا 15 دقیقه دم کشیدن با شعله کم دارد.
چای ایرانی حتی بعد از یکساعت بازهم رنگ طبیعی دارد و سیاه یا کدر نمی شود!!!
اطلاعات محصول
بهترین نوع #چای آن است که پس از دم کشیدن، برگ های آن در قوری مشخص، باز و مسطح شود، عطر و طعم طبیعی چای را داشته باشد و رنگ آن قهوه ای و در غلظت کم باشد و مزهای گس و طعمی اندکی تلخ داشته باشد.
اغلب چای هایی که روی بستهبندی آن کلمات شکسته، برگی، قلمی و تهیه شده از برگچه های بالایی بوته چای نوشته شده باشد از ارزش و مرغوبیت بالایی برخوردارند و نشانهای برای تشخیص چای خوبند.
:white_check_mark: *چای ایرانی برای رنگ دهی کامل نیاز به دم کشیدن و زمان دارد چون فاقد رنگ شیمیایی است!
:white_check_mark:* برای اینکه چای بهتر و سریعتر دم بکشد، قوری را از قبل گرم کنید. کمی آب گرم داخل قوری بریزید و سپس خالی کنید و بعد چای را دم کنید.
:white_check_mark: *اگر مدتهاست چای خارجی مصرف می کنید برای جایگزینی آن با چای ایرانی مقدار بیشتری پیمانه چای نسبت به قبل دم کنید.
بهترین نوع #چای آن است که پس از دم کشیدن، برگ های آن در قوری مشخص، باز و مسطح شود، عطر و طعم طبیعی چای را داشته باشد و رنگ آن قهوه ای و در غلظت کم باشد و مزهای گس و طعمی اندکی تلخ داشته باشد.
اغلب چای هایی که روی بستهبندی آن کلمات شکسته، برگی، قلمی و تهیه شده از برگچه های بالایی بوته چای نوشته شده باشد از ارزش و مرغوبیت بالایی برخوردارند و نشانهای برای تشخیص چای خوبند.
:white_check_mark: *چای ایرانی برای رنگ دهی کامل نیاز به دم کشیدن و زمان دارد چون فاقد رنگ شیمیایی است!
:white_check_mark:* برای اینکه چای بهتر و سریعتر دم بکشد، قوری را از قبل گرم کنید. کمی آب گرم داخل قوری بریزید و سپس خالی کنید و بعد چای را دم کنید.
:white_check_mark: *اگر مدتهاست چای خارجی مصرف می کنید برای جایگزینی آن با چای ایرانی مقدار بیشتری پیمانه چای نسبت به قبل دم کنید.
انتخاب با شماست!
جهت سفارش از بخش " ارتباط با ما "
۹۸/۰۸/۲۸