نوین کالا روز

اطلاعاتی درباره سبک زندگی سالم

اطلاعاتی درباره سبک زندگی سالم

نوین کالا روز

معرفی سبک زندگی سالم،طب سنتی ، درمانهای گیاهی ، سبک تغذیه صحیح ، چاقی ، لاغری ،مراقبت پوست ، معرفی تغذیه سالم کودکان ، بهداشت شخصی و بهداشت پوست و سلامت مو و ....

بایگانی
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر

ادویه

پنجشنبه, ۱۶ آبان ۱۳۹۸، ۰۲:۳۷ ب.ظ

بهین خشکبار

اصول نگهداری ادویه ها و پودرهای گیاهی

* نگهداری به دور از گرما
گرما و حرارت باعث میشود که ادویه کم کم عطر و طعم خود را از دست بدهد. بنابراین خیلی بهتر است که در جهت نگهداری از ادویه جات، آنها را در جای سرد و خشک قرار دهید.
* پیشنهاد بهین خشکبار: به اندازه مصرف یکماه پودرهای گیاهی را در فضای آشپزخانه نگهداری کنید و بقیه پودر در بسته بندی کامل در یخچال نگهداری شود.

* تهیه ادویه به شکل اولیه خودش ( آسیاب نشده )
بهتر است ادویه جات مانند دارچین، فلفل، زنجبیل و … را به شکل درسته و آسیاب نشده تهیه کنید و سپس به اندازه ای که میخواهید آسیاب کنید. تجربه ثابت کرده است که عمر ادویه جات آسیاب شده نصف عمر شکل اولیه آن هاست.

* ظروف مناسب برای نگهداری از ادویه جات
ظرف هایی که ادویه جات در آن ها نگهداری میشوند باید خشک و تمیز و درب دار باشند. سعی کنید ظروف ادویه را در جای خشک و تاریک نگهداری کنید. ظرف های شیشه ای درب دار میتوانند گزینه ی خوبی برای نگهداری ادویه جات باشند.

* جلوگیری از رسیدن رطوبت به ادویه ها
* رطوبت ادویه را نمدار کرده و بعد از مدتی شکل و طعم دلپذیر آن را خواهد گرفت. برای اینکه ادویه از رطوبت دور بماند، جدای اینکه باید در محیط خشک نگهداری شود در هربار استفاده از ادویه نیاز نیست که کل ظرف را بالای قابلمه و یا ماهیتابه در حال پخت غذا بگیرید. از یک قاشق کوچک برای ریختن ادویه استفاده کنید


.

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۸/۰۸/۱۶
نجمه نساری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی