بارداری و مصرف لبو 2
سه شنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۸، ۰۲:۲۶ ب.ظ
عوارض مصرف لبو در بارداری
- زیاده روی در مصرف لبو ممکن است عوارضی بدنبال داشته باشد. اما مصرف متعادل آن مشکلی ایجاد نمی کند .
- کاهش فشار خون: چغندر برای تنظیم فشار خون میوه بسیار مناسبی است. با توجه به تغییرات هورمونی، فشار خون بالا یک اتفاق شایع در دوران بارداری است و خوردن چغندر میتواند با فشار بالای خون در بارداری مبارزه کند اما اگر فشار خون زیاد پایین بیاید ممکن است خطرناک باشد.
- مشکلات گوارشی: چغندرقند در تنظیم هضم و کاهش یبوست کمک میکند اما مصرف بیش از حد آن باعث اسهال، استفراغ و تهوع میشود. این به خاطر نیترات، بتائین و فیبر موجود در این خوراکی است که مصرف بیش از حد آن میتواند مشکلات جدی گوارشی ایجاد کند.
- بروز آلرژی: آلرژی به لبو چندان شایع نیست اما اگر حتی کوچکترین احتمالی برای این نوع از آلرژی وجود داشته نباید به هیچ عنوان این خوراکی را مصرف کنید. همچنین بهتر است در طول سه ماهه آخر بارداری از خوردن چغندرقند خودداری کنید زیرا محتوی اگزالات است که میتواند منجر به سنگ کلیه شود.
۹۸/۰۸/۲۸